Tietoa Svenska Gummihusetista

Tietosuojaseloste - GDPR

Svenska Gummihuset AB (SG) - Tietosuojaseloste

Svenska Gummihuset AB on suhtautunut erittäin tarkasti asiakkaiden yksityisyyteen ja tietosuojaan jo verkkokaupan avaamisesta lähtien vuonna 1996. Nyt tietosuoja on entistäkin parempi ja selkeämpi.

GDPR-tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018.
GDPR merkitsee kattavaa päivitystä työntekijöiden ja kuluttajien henkilötietojen tietosuojaan. SG on panostanut jo pitkään henkilötietojen turvalliseen käsittelyyn. Nykyisin käytössämme on entistä paremmat tietojen käsittelykäytännöt ja tietosuoja.
Käytämme tietojasi voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen
Suostumuksesi tietojen käsittelyyn mahdollistaa sisällön mukauttamisen entistä paremmin toiveidesi mukaiseksi, jolloin saat siis varmempaa ja hyödyllisempää tietoa. Annat hyväksyntäsi tietojen käsittelyyn vieraillessasi verkkosivustollamme ja tilatessasi tuotteitamme.

SG suojaa yksityisyyttäsi ja pyrkii aina korkeaan tietosuojatasoon. Voidaksemme selkeämmin kuvata tapojamme käsitellä henkilötietoja olemme laatineet tietosuojaselosteen, jossa kerrotaan henkilötietojen käsittelemisestä ja suojaamisesta sekä oikeuksistasi ja siitä, miten voit käyttää niitä.

Jotta SG voi varmistaa, että saat autoosi täysin sopivat tuotteet, tarvitsemme auton rekisteritunnuksen ja ajoneuvotiedot voidaksemme tehdä tuotehakuja tuotekuvastostamme. Emme käsittele autoon liittyen henkilötietoja tai arkaluonteisia tietoja. Autoon sopivien tuotteiden toimittaminen on tärkeää niin meille kuin asiakkaillemme.
Mielestämme auton tietojen saamisen tarve on molemminpuolinen ja välttämätön, ja koska mitään henkilötietoja ei tallenneta, kyseessä on molempien osapuolten etu.

Käsittelemme yhteystietoja ja muita viestejä asiakaspalvelutapausten käsittelemistä varten. Käsittelyn tarve on molemminpuolinen, ja koska mitään arkaluonteisia tietoja ei käsitellä, tarve on merkittävä.

SG pyrkii aina takaamaan mahdollisimman asianmukaisen viestinnän. Jotta voimme lähettää ajankohtaisia tarjouksia asiakkaillemme, meidän tulee käsitellä yhteystietoja, ostoksia koskevia tietoja ja ajoneuvoa koskevia tietoja. Myös tämä tarve on molemminpuolinen, ja tietojen käsittelyn edut ovat merkittävät.

SG:n käsittelemät henkilötiedot:

  • Nimi: etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot: osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • IP-osoite: suojaa meitä ja sinua verkkohuijauksilta
  • Tilaustiedot: tilaushistoria, tiedot tilatuista tuotteista
  • Ostotiedot: ostohistoria, tiedot ostetuista tuotteista, ostoajankohta
  • Ajoneuvotiedot: auton rekisteritunnus ja malli
  • Reklamaatio- ja takuutapaustiedot: tiedot reklamaatiosta, tiedot takuutapauksesta, ostettujen tuotteiden tiedot, asiakkaan viestintä
  • Käyttäjän tuottamat tiedot: käynti- ja napsautustiedot perustuen yrityksen verkkosivuston ja muiden digitaalisten kanavien palveluiden käyttöön
  • Maksupalveluita tarjoavat yritykset (Klarna ja PayEx): maksuhyväksyntätiedot
  • Henkilötunnus: vain Klarna käsittelee maksua varten. Svenska Gummihuset AB ei kirjaa tai tallenna asiakkaiden henkilötunnuksia.

Yleistä:

  • Käytämme tietoja ainoastaan tarvittaviin tarkoituksiin.
  • Emme kerää tai tallenna tietoja, jotka eivät ole välttämättömiä mainittuihin tarkoituksiin.
  • Ilmoitamme selkeästi, miten henkilötietoja kerätään, tallennetaan ja käytetään niitä antaneiden henkilöiden oikeuksien mukaan.
  • Varmistamme, että henkilötietojen käsittely on jäljitettävissä ja että niiden käsittelystä vastaamme me tai henkilötietovastaava.
  • Varmistamme, että henkilötiedot ovat saatavissa, mutta että niitä ei käsitellä huolimattomasti tai muuteta.

Tärkeä tietää: Hyväksyt itse henkilötietojesi käsittelemisen. Emme valitettavasti voi käsitellä tapaustasi, jos et hyväksy ehtoja. Hyväksyt ehdot tehdessäsi ostoksia SG:n sivustolla.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat estää tietojesi käsittelemisen, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen kundtjanst@gummihuset.se tai kirjeitse.

Sinulla on oikeus kieltää perusteltuun etuun perustuva henkilötietojesi käsitteleminen. Henkilötietojesi käsitteleminen jatkuu siinä tapauksessa, että voimme osoittaa sille pakottavan oikeutetun syyn, joka on etujasi, oikeuksiasi tai vapauksiasi painavampi tai siinä tapauksessa, että käsittely tapahtuu oikeudellisen vaatimuksen vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.

https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/
https://www.eugdpr.org/
https://sv.wikipedia.org/wiki/Allm%C3%A4nna_dataskyddsf%C3%B6rordningen

Evästeet
Käydessäsi Svenska Gummihusetin sivustolla keräämme tietoa sivuston käytöstä. Käytämme näitä tietoja käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja turvaamiseen.
Seuraavasta voit lukea, mitä tietoja keräämme, miten käsittelemme näitä tietoja, mitä teemme tiedoilla, kenellä on pääsy tietoihin ja miten voit ottaa meihin yhteyttä eväste- ja tietosuojakäytäntöä koskevissa asioissa.

Tietojen kerääminen tapahtuu voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojesi kerääminen tapahtuu GDPR-asetuksen ja henkilötietolain mukaisesti.

SG tunnistaa automaattisesti IP-osoitteen ja tiedot, kun siirryt sivulta toiselle ja käytät sivustollamme olevia palveluita. Rekisteröimme, mikäli teet ostoksia tai tilaat uutiskirjeemme.

Mitä evästeet ovat?
Kun vierailet SG:n sivustolla, tietokoneellesi tallennetaan evästeitä. Eväste on pieni verkkoselaimeen tallennettava tekstitiedosto, jonka avulla tietokoneesi tunnistetaan, kun käyt sivustolla seuraavan kerran. Evästeisiimme ei tallenneta henkilötietoja.
Lähes kaikki verkkosivustot käyttävät evästeitä. Evästeiden tallentaminen tietokoneellesi auttaa analysoimaan verkkosivuston käyttöä niin, että käyttökokemusta voidaan kehittää entisestään.

Evästeiden sisältämä tieto liikkuu verkkoselaimen ja verkkopalvelimen välillä ja sisältää tietoa käyttäjäasetuksista, sisäänkirjautumisista ja verkkosivuston käytöstä.

Miten voin estää evästeet?
Jos haluat estää evästeiden käytön, voit joko estää kaikki evästeet, poistaa nykyiset evästeet laitteeltasi tai määrittää laitteen asetukset niin, että saat ilmoituksen ennen evästeiden tallentamista.

Tärkeää! Muista, että jos et salli evästeitä, tietyt SG:n verkkosivuston toiminnot eivät toimi oikein.

Toimivuus
SG:n sivustossa on useita teknisiä evästeitä, joita tarvitaan monien SG:n sivuston osien toimivuuteen. Nämä evästeet tallennetaan, kun käytät SG:n sivustoa, ja niitä käytetään esimerkiksi ostoskorin sisällön ja suosikkien hallinnoimiseen.

Henkilötietojen käyttöArkaluonteisia henkilötietoja ei koskaan paljasteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Emme koskaan kerää henkilötietoja, ellet ole itse antanut näitä tietoja tehdessäsi tilauksen tai osallistuessasi kyselyyn tai vastaavaan.
Henkilötietoja käytetään sen palvelun toteuttamiseen, jota varten tietoja kerätään. Tietoja käytetään myös tietojen saamiseksi siitä, miten sinä ja muut käyttäjät käytätte verkkosivustoa.



SVENSKA GUMMIHUSET AB
Box 339
63105 Eskilstuna / RUOTSI
+46 771 977 977
kundtjanst@gummihuset.se